Taifun Bio Tofu - Natúr, 400 g
A klasszikus a tofu fajták között
1.033 Ft 1.150 Ft -10%
(2.583 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)
Tulajdonságok és előnyök
- Hagyományos alap tofu
- Sokoldalúan felhasználható
- Kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz
Cikkszám: XPI-BIOG-153428, Tartalom: 400 g, EAN: 4012359110206
Gyakran együtt vásárolt a Taifun Bio selyemtofu, 400 g termékkel


Leírás
Klasszikus, purista, jó: a hagyományos natúr tofu semleges ízének köszönhetően sokféleképpen elkészíthető. Fűszerezéstől függően - akár csípős, savanyú, édes vagy fűszeres - különböző módon feldolgozható. Állaga szilárd, így sütéshez is ideális. Egy tipp: szójaszósszal a legfinomabb!
Alkalmazás: Feldolgozás előtt célszerű egy ronggyal vagy konyhai törlőpapírral áttörölni, vagy hosszabb ideig hagyni száradni. Ideálisan az egész tofu feldolgozandó. A tároláshoz a tofut hideg vízbe kell áztatni, és hűtőszekrénybe rakni. A vizet naponta kell cserélni. Így a tofu akár négy napig is friss marad.
Márka: | Taifun |
---|---|
Étrendek: | Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes, Laktózmentes |
Terméktulajdonságok: | Vegán, Vegetáriánus |
Nyomokban tartalmazhat: | F - Szójabab |
Tárolási utasítások: | Hűvös helyen tárolandó, Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, Felbontás után hűtve tárolandó és néhány napon belül fogyassza el |
Összetevők
55 % szójabab[1], ivóvíz, Gerinnungsmittel (magnézium-klorid, kalcium-szulfát)
- ellenőrzött ökológiai termelésből
Tápérték
Tápérték | / 100 g |
---|---|
energia tartalom / energia | 515 / 123 kj / kcal |
zsír | 6,7 g |
ebből telített zsírsavak | 1,2 g |
szénhidrát | 1,3 g |
ebből cukor | <0,5 g |
ballasztanyag | 0,7 g |
fehérje | 14 g |
só | 0,01 g |
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Taifun Bio Tofu - Natúr
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Bio Tofu - Natúr" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Ayurveda101 felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 22.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 6.050 termék